Novosti

 
01.03.2011.
LORDS čajevi u objektima MAXI maloprodajnog lanca

Od danas u maloprodajnim objektima MAXI maloprodajnog lanca možete naći LORDS čajeve. Na policama će se naći nekoliko starih i nekoliko novih ukusa. Tu su klasici kamilica, nana i zeleni čaj, kao i novi zanimljivi ukusi i mešavine zelenog čaja sa nanom, zelenog čaja sa jasminom i crnog čaja sa narandžom.


18.12.2011.
Nagrada Privredne komore Srbije za 2010. godinu.


Kompanija BILJE BORČA d.o.o. Beograd je dobitnik ovogodišnje Nagrade za postignute rezultate u privređivanju kao i doprinos razvoju i unapređenju privrede Republike Srbije, koju tradicionalno dodeljuje Privredna komora Srbije. Nagradu je uručio predsednik Komore, gospodin Miloš Bugarin, na svečanoj sednici Skupštine Privredne komore Srbije, 17. decembra 2010. godine u 13 časova u velikoj sali Komore u Resavskoj ulici broj 15. Nagradu za značajne privredne rezultate će, ispred kompanije BILJE BORČA, primio je direktor Dragan Bušić.
Uručivanje nagrada obavljeno je u drugom, svečanom delu sednice Skupštine na kojoj će su bili prisutni kako nagrađeni u 2010. godini tako i predsednik Vlade Republike Srbije dr Mirko Cvetković, guverner Narodne banke Srbije dr Dejan Šoškić zatim članovi Upravnog odbora i Poslovnog saveta, ali i predsednici regionalnih privrednih komora Srbije.
Godišnja Nagrada Privredne komore Srbija je ustanovljena još davne 1969. godine sa ciljem da istakne privredna društva i pojedince, koji su dobrim rezultatima i dobrim radom obeležili godinu za koju se nagrada dodeljuje.